Euro Lotto

Euro lotto je najveci online sajt za igranje najvecih nacionalnih lutrija na svetu! Igrajte americki Powerball, cuveni Euro Millions, Mega Millions, Dino Lotto, Euro Jackpot i jos mnogo drugih drzavnih lutrija!

Euro Lotto

Milioni su vam sada na dohvat ruke! Euro Lotto pomera granice i omogucava vam da putem njihovog sajta ucestvujete u izvlacenju najvecih lutrija na svetu!

Kada nam je pre par godina predstavljen Eurolotto, cela prica je delovala nestvarno. Nas office u hrvatskoj kontaktirali su predstavnici sajta Eurolotto, sa ponudom da nasim korisnicima predstavimo Eurolotto. Nakon krace prezentacije, mozemo reci da smo ostali zateceni idejom i samim konceptom. "Upravo ono sto igracima fali", pomislili smo. I bili smo u pravu. Jer Eurolotto nudi zaista neverovatnu mogucnost, a to je da pored nacionalnih lutrija u regionu, ucestvujete u lutrijama sirom sveta.

Ono sto se prvo postavilo kao pitanje jeste sigurnost. "Kome uplacujemo?", "Gde je moj lutrijski loz?", "Treba da verujemo da ce nam nakon sto uplatimo nagrada biti isplacena?"... Pitanja su se logicno postavljala i resili smo da potrazimo odgovore na njih.

Operater EuroLotto portala je PlayCherry Ltd., kompanija registrovana na Malti, (registracioni broj C-43059, sa adresom 8th Floor, Tagliaferro Business Centre, 14 Gaiety Lane, c/w High Street, Sliema, SLM1551, Malta. PlayCherry Ltd. ima sve potrebne licence i dozvole na Malti: MGA/CL1/824/2012 i MGA/CL1/825/2012 (izdata 4. Oktobra 2012) i MGA/CL1/850/2012 (27. Maj 2013) i MGA/CL1/975/2014 (7. Jun 2014). Sve isplate su garantovane po zakonima Malte (i Evropske unije) i isplacuju se direktno na racun igraca na sajtu EuroLotto. Nakon toga svoja sredstva mozete preneti na svoj bankovni racun.

U slucaju velikih dobitaka iznad 5.000.000 eur, a kao sto pise na sajtu, EuroLotto zadrzava pravo da isplati nagradu u delovima. Za sva dodatna pitanja posetite na njihovom sajtu sekciju '24/7 Support – Withdrawal'.

Sta reci, po nama, EuroLotto je sigurna prica. Kao i drugi loto operateri, i ovde se radi o portalu koji je itekako dobro pravno i zakonski pokriven, a iskustva sa drugih foruma i portala kazu da niko sa njima do sada nije imao problema, te od nas dobijaju pozitivnu ocenu!

Sta reci, pozurite da svoj PowerBall, Euromillions ili Eurojackpot tiket nabavite vec danas, jer sledece izvlacenje je blizu!

objavio/la: Admin

objavljen: 2017-05-10

pregleda:

ključne reči: euro lotto eurolotto powerball euromillions eurojackpot megamillions lotto 6/49 superenalotto