Saveti Za Kladjenje Na Formulu

Saveti Za Kladjenje Na Formulu

Saveti Za Kladjenje Na Formulu

Zasto se kladiti na Formulu 1 ?!

Ako se vec kladite na rezultate Formule 1, dve stvari mozete skoro sigurno da tipujete:

Michael Schumacher ce osvojiti sampionat 2003. Ferari ce osvojiti titulu najboljeg konstruktora 2003. To je ono sto je sigurno, sve ostalo su cista nagadjanja, ali naravno ne treba se zapostaviti ni faktor srece.

Kada se kladite na Schumachera, kvote su dosta manje od kvota na bilo kog drugog “favorita iz senke”, pa se postavlja pitanje kada se kladiti na nekog drugog, a tu strucnjaci predlazu sledece mogucnosti:

Nemojte da se kladite na Schumachera kada:

Ne osvoji pol-poziciju; Kada je vec osvojio sampionat (par trka pre kraja obicno), onda ce verovatno da pusti klupskog kolegu Barrichelo-a da pobedi; Kada se vozi na stazama za koje se zna da mu bas ne leze, i kada se vozi sa Bridgestone gumama. Schumacher je dosta bolji u odnosu na svoje konkurente kada se vozi na mokrim stazama, i kada je osvojio pol-poziciju velika je sansa da ce osvojiti i trku.

Naravno, uvek se mozete kladiti na Schumechera samo kvote na njega su ne vece od 1.5. Za kladjenje s vecom svotom novca, pod uslovom da ne bude izletanja sa staze ili mehanickih kvarova njegovog bolida :)

Podeli na Facebook-u

objavljen: 2013-07-23

pregleda:

ključne reči: formula kladjenje formula rezultati saveti za kladjenje