Saveti Za Kladjenje Na Hokej

Saveti Za Kladjenje Na Hokej

Saveti Za Kladjenje Na Hokej

Saveti za hokejaske kladionicare

Zasto se kladiti na hokej?

Kada govorimo o hokeju, prvenstveno mislimo na USA NHL hokejasku ligu – najjacu ligu na svetu.

U nasim kladionicama cesto imamo mogucnost da igramo utakmice svajcarske, svedske ili nekih drugih evropskih liga, ali se retko ko odlucuje (cast izuzetcima – pravim poznavaocima tih liga) da ih odigra.

NHL liga obiluje dobrim timovima, i retko kad se moze predvideti sta ce biti na kojoj utakmici, ko ce pobediti – da li favorit ili outsajder, sto se najbolje videlo na ovogodisnjem playoff-u, kada je ekipa Anaheim-a iako 7-oplasirana na zapadnoj konferenciji u prvom krugu izbacila vlasnika Stanley kupa ekipu Detroit-a, i dosla do samog finala Stanley kupa, iako ni oni najsmeliji kladionicari (pa ni vlasnici Anaheima) nisu ni razmisljali o necemu slicnom.

Ono sto privlaci kladionicare da se klade na NHL utakmice su svakako kvote, koje se retko kad krecu ispod dozvoljene kvote za singl (1.4) stovise, cesto su i u utakmicama gde igraju favoriti protiv outsajdera kvote oko 1.7+ !

Ono sto iskusniji kladionicari igraju su utakmice timova sa sredine tabele, ili timova koji su izmedju sredine i vrha, cije utakmice prate kvote od bar 2.00, pa se igra na tim “A” da ce da dobije za npr. 300 din. Ako tim A prodje, dobija se novac i sledece kolo se opet igra za 300 dinara, ali ako tim izgubi, u sledecem kolu se ulaze 600 din i tako dok se novac ne povrati i nesto ne zaradi. Najcesce se treba cekati maksimalno do 4 utakmice da bi se novac vratio i zaradio.

Ovim putem NE moze se zaraditi previse novca, ali ovo je idealno za one igrace koji igraju zabave radi, i zele da ostanu na pozitivnoj nuli.

Podeli na Facebook-u

objavljen: 2017-05-08

pregleda:

ključne reči: hokej hokej kladjenje sportsko kladjenje tipovi