Premium domain Kladjenje.com might be for sale. To make an offer via Sedo, click here.

Saveti Za Kladjenje Na Hokej

Saveti Za Kladjenje Na Hokej

Saveti Za Kladjenje Na Hokej

Saveti za hokejaske kladionicare

Zasto se kladiti na hokej?

Kada govorimo o hokeju, prvenstveno mislimo na USA NHL hokejasku ligu – najjacu ligu na svetu.

U nasim kladionicama cesto imamo mogucnost da igramo utakmice svajcarske, svedske ili nekih drugih evropskih liga, ali se retko ko odlucuje (cast izuzetcima – pravim poznavaocima tih liga) da ih odigra.

NHL liga obiluje dobrim timovima, i retko kad se moze predvideti sta ce biti na kojoj utakmici, ko ce pobediti – da li favorit ili outsajder, sto se najbolje videlo na ovogodisnjem playoff-u, kada je ekipa Anaheim-a iako 7-oplasirana na zapadnoj konferenciji u prvom krugu izbacila vlasnika Stanley kupa ekipu Detroit-a, i dosla do samog finala Stanley kupa, iako ni oni najsmeliji kladionicari (pa ni vlasnici Anaheima) nisu ni razmisljali o necemu slicnom.

Ono sto privlaci kladionicare da se klade na NHL utakmice su svakako kvote, koje se retko kad krecu ispod dozvoljene kvote za singl (1.4) stovise, cesto su i u utakmicama gde igraju favoriti protiv outsajdera kvote oko 1.7+ !

Ono sto iskusniji kladionicari igraju su utakmice timova sa sredine tabele, ili timova koji su izmedju sredine i vrha, cije utakmice prate kvote od bar 2.00, pa se igra na tim “A” da ce da dobije za npr. 300 din. Ako tim A prodje, dobija se novac i sledece kolo se opet igra za 300 dinara, ali ako tim izgubi, u sledecem kolu se ulaze 600 din i tako dok se novac ne povrati i nesto ne zaradi. Najcesce se treba cekati maksimalno do 4 utakmice da bi se novac vratio i zaradio.

Ovim putem NE moze se zaraditi previse novca, ali ovo je idealno za one igrace koji igraju zabave radi, i zele da ostanu na pozitivnoj nuli.

Podeli na Facebook-u

ključne reči: hokej hokej kladjenje sportsko kladjenje tipovi